Objavljeno u Nacionalu br. 397, 2003-06-24

Autor: Nacionalova redakcija

Getro

Martin Valek novi direktor za strategiju i razvoj

...

Martin ValekMartin ValekOd prošlog tjedna funkciju direktora za strategiju i razvoj u Getrou obnaša Martin Valkek, dosadašnji direktor sektora marketinga.

Martin Valek diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. U proljeće 1999. dolazi na poziciju rukovoditelja marketinga za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu francuske tvrtke Schneider Electric. Nakon dvije godine dolazi na poziciju direktora Sektora marektinga u Getro, gdje u roku od jedne godine sudjeluje na projektima otvaranja četiri nova centra i suradnje sa EBRD i TAM programom. U proljeće 2002. odlazi završiti magisterij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer “Organizacija i management” i paralelno sudjeluje na projektu uvođenja Category Managementa u Getro. Sa zadnjim položenim ispitom početkom lipnja 2003. u Getrou preuzima fukciju direktora Sektora za strategiju i razvoj.

Vezane vijesti

Getro otvorio 22 "kvartovske trgovine" diljem Slavonije

Getro otvorio 22 "kvartovske trgovine" diljem Slavonije

Otkrivanjem reklame »GETRO market«, uz prisutnost savjetnika gradonačelnika Požege, Ivana Čolaka, svečano je lansiran novi prodajni format društva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika