15.10.2006. / 16:20

Autor: Marin Medić

PLJAČKA FINE

Nastavlja se potraga za ubojicom

U potragu su uključene i susjedne policijske uprave, a zbog blizine granice obaviješteni su i policajci susjedne Mađarske

Koprivničko-križevačka policija i dalje traga za dvostrukim ubojicom, nakon jučerašnje pljačke poslovnice Fine u Đurđevcu, u kojoj su od razbojničke paljbe stradali zaštitar i klijent banke. U potragu su uključene i susjedne policijske uprave, a zbog blizine granice obaviješteni su i policajci susjedne Mađarske.

Prema snimkama iz Finine poslovnice u Đurđevcu vidljivo je da maskirani muškarac nema rukavice. Ostavio je mnogo materijalnih dokaza. Pronađena je i maska koju je nosio. Na konferenciji za novinare, održanoj kasno sinoć u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, rekli su nam da se izrađuje fotorobot. Nekoliko je očevidaca, koji su dali opis razbojnika. Na mjestu krvave nesreće još se obavlja očevid.

Marijan Benko, ravnatelj policije, izjavio je kako zbog očevida koji još traje djelatnici Fine ne mogu u prostorije da utvrde koliko je novca otuđeno. Danas će biti gotovi i nalazi obdukcije ubijenog Đurđevčanina i zaštitara iz Kalinovca koji je iza sebe ostavio suprugu i dvoje malodobne djece. Obdukcija će pokazati koliko je metaka ispalio ubojica iz kratkog pištolja s prigušivačem, vidljivog na snimci koju je zabilježila zaštitna kamera.

Osobe koje su jučer ispitivane kao mogući sudionici teškog razbojstva, puštene su. Steže se obruč. Materijalne dokaze obrađuje Centar za kriminalistička vještačenja.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika