05.01.2007. / 15:25

Autor: Nina Tomljanović

HRVATSKA

Koalicija HDZ-a i SDP-a ne dolazi u obzir

Otvaranje priče o velikoj koaliciji u medijima u Vladi drže manevrom SDP-a, u trenutku kada je, kažu, najozbiljniji mogući koalicijski partner te stranke, HNS, počeo agresivnu kampanju i protiv HDZ-a i protiv SDP-a

Mogućnost koaliranja HDZ-a i SDP-a nakon izbora, za vladajuću stranku u ovom trenutku ne dolazi u obzir, izjavio je u petak za Hinu izvor blizak Vladi i HDZ-u.

Uz ponavljanje ranijeg stajališta da neće biti prijevremenih parlamentarnih izbora već će oni biti u studenom ove godine, izvori u Vladi ističu da u sadašnjim, normalnim uvjetima u kojima Hrvatskoj i njezinim interesima ne prijeti nikakva ugroženost, nema ni potrebe za velikom koalicijom.

Otvaranje priče o velikoj koaliciji u medijima u Vladi drže manevrom SDP-a, u trenutku kada je, kažu, najozbiljniji mogući koalicijski partner te stranke, HNS, počeo agresivnu kampanju i protiv HDZ-a i protiv SDP-a. U Vladi također odbacuju napise u medijima da neki ministri neće dočekati izbore i kraj mandata, poručujući da nikakvih kadrovskih križaljki, ne dogodi li se nešto izvanredno, neće biti.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika