24.01.2007. / 12:27

Autor: Stjepan Marković

VELIKA

Zet Vlade Zeca pokušao dići stadion u zrak

Stipu Zabu Zeca, zeta Vlade Zeca policija je uhitila zbog sumnje da je pokušao raznijeti klupske prostorije na stadionu NK Kamen Ingrad. Zeca se tereti da je namjerno skinuo gumena crijeva i ostavio otvorene plinske boce u podrumu što je moglo uzrokovati eksploziju.

Curenje plina je primijetila nova klupska uprava koja je u ponedjeljak u potpunosti preuzela vođenje kluba od obitelji Zec koji su vodili klub posljednjih osam godina. "To je kazneno djelo za koje netko treba odgovarati", ogorčeno kaže Ivica Kolundžić, novi predsjednik NK Kamen Ingrad. "U ponedjeljak prije večere, oko 17.30, osoblje stadionskog restorana upozorilo je kako se iz prostorije ispod tribina stadiona osjeti plin. Vrata su provaljena i zaposlenici su ostali zaprepašteni jer je netko skinuo crijevo sa velike 40-kilogramske boce iz koje je curio plin. Ne mogu ni zamisliti što bi se dogodilo da je prilikom provaljivanja vrata zaiskrilo ili da je netko prišao s otvorenim plamenom".

Policija je izišla na teren i napravila očevid nakon čega su priveli 26-godišnjeg Stipu Zabu Zeca koji je nakon ispitivanja pušten. Policija je najavila podnošenje posebnog izviješća Općinskom državnom odvjetništvu.

Vezane vijesti

Otto, zec koji je umislio da je kokoš

Otto, zec koji je umislio da je kokoš

Sjedenje na jajima, kljucanje kukuruzne smjese i odmaranje na prečki u kokošinjcu svakodnevica je svake kokoši, ali su prilično neobične navike za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika