12.02.2007. / 18:28

Autor: Oliver Miladić

Anna Nicole Smith je imala pun hladnjak lijekova

Objavljene su fotografije Anninog hladnjaka od prije nekoliko dana

Na stranici www.TMZ.com tvrde da su sasvim sigurni u autentičnost sadržaja na fotografijama koje su pribavili i objavili. Na fotografijama je prikazan hladnjak od Anne Nicole Smith koji je snimljen prije nekoliko dana u njenoj kuci na Bahamima nakon njene smrti. Jasno se mogu uociti razni lijekovi i preparati poput metadona i proizvoda za mršavljenje kao Trimspa i Slim-Fast, te razni drugi čija kombinacija može biti smrtonosna za što se pretpostavlja da je najvjerovatnije bio uzrok u slučaju Anne.

Prema dnevnim novinama 'New York Daily News', redar u Hard Rock hotelu svjedoči o Anninom stanju neposredno prije smrti; ''Bila je sva uneređena i jedva da je mogla hodati bez nečije pomoći.'' Samo sat vremena prije smrti, Anna se opijala u hotelskom baru, kazao je konobar koji također radi u istom hotelu, te nadodaje kako je Anna izgledala iznemoglo i da joj je govor bio vrlo nesuvisao. Nakon toga se uputila u svoju sobu koja je izgledala kao apoteka; sa zalihama Xanaxa, Proviliga, Fentanyla i Metadona.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika