24.12.2010. / 10:16

Autor: Nacional.hr

Baby boom: Zvijezde koje su 2010. godine proširile svoju obitelj

Na svu sreću postoj i oni koji će 2010. godinu pamtiti kao izrazito uspješnu godinu. Jedna od njih zasigurno je pjevačica Celine Dion

Celine DionCeline DionUglavnom skandali, kako domaćih tako i stranih celeba obilježili su godinu koja je na izmaku. Na svu sreću postoj i oni koji će 2010. godinu pamtiti kao izrazito uspješnu godinu. Jedna od njih zasigurno je pjevačica Celine Dion...

1. Vince Vaughn i Kyla Weber

Glumac Vince Vaughn je prvi put postao otac prošlu subotu. Njegova supruga Kyla Weber je rodila prekrasnu djevojčicu. Inače, Vaughn i kanadska agentica za nekretnine oženili su se početkom 2010. nakon dvije godine veze. Zvijezda filma "Lovci na djeveruše", nekada je bio u vezi s kolegicom Jennifer Aniston.
Neki su im predviđali brak, no par se na kraju ipak rastao.

2. Gianna Nannini

Talijanska rock zvijezda Gianna Nannini je u 54. godini kraje studenog u Milanu rodila djevojčicu Penelopu. U trudnoći je nosila majicu s natpisom "Bog je žena" i već je skladala pjesmu za svoju 2,5 kilograma teško novorođenče koja nosi naslov "Ogni tanto" (S vremena na vrijeme). Kći je nazvala Penelopom jer je "tako dugo čekala da ju rodi".

3. John Travolta
Hollywoodski glumac John Travolta je također u studenom dobio sina Benjamina. Glumac i njegova supruga imaju i desetogodišnju kćer Ellu Bleu. Prije dvije godine supružnici su izgubili tada 16-godišnjeg sina Jetta koji je preminuo tijekom odmora na Bahamima.

4. Celine Dion
Planetarno popularna pjevačica i osvajačica Grammyja Celine Dion rodila je blizance krajem listopada. Kanadska pjevačica i njezin suprug Rene Angelil već imaju sina od 9 godina, a sada ove godine su dobili još dva dječaka.

5. Matt Damon
Glumac Matt Damon i njegova supruga Luciana povećali su svoju obitelj krajem listopada. Stella Zavala Damon rođena je u New Yorku. Inače, dobitnik Oscara Damon (40) i Luciana (35) vjenčali su se 2005. godine. Oni već imaju dvije djevojčice - Isabellu (4) i Giu (2), a podižu zajedno i Alexiu (11), Lucianinu kćerku iz prvog braka.

6. Alicia Keys
Američka R&B i soul pjevačica Alicia Keys, udana za producenta i repera Swizz Beatza rodila je dječaka sredinom listopada. Egypt je njihovo prvo dijete. Swizz Beatz ih ima troje iz prvog braka. Keys (29) i Beatz (32) vjenčali su se u srpnju na Korzici na privatnoj ceremoniji.

7. Jamie Oliver
Jedan od najpoznatijih kuhara na svijetu, Jamie Oliver je u rujnu po četvrti put postao otac. Njegova supruga Jools je nakon tri djevojčice rodila dječaka.
'Dobio sam sina. U šoku sam, međutim svi su presretni. Mama i beba su odlično', napisao je Goli kuhar na Twitteru.
Nije tajna da si je kuhar priželjkivao sina, a svog prvog nasljednika nazvao je Buddy.

8. Kevin Costner
Supruga Kevina Costnera Christina (36) rodila je u u lipnju u Los Angelesu njihovo treće dijete Grace Avery Costner. Iz prijašnjeg braka Kevin Costner (55) ima troje djece a ima i jednog sina iz vanbračne veze.

9. Monica Bellucci
Glumica Monica Bellucci je krajem svibnja po drugi put postala majka. Rodila je će djevojčicu kojoj je nadjenula ime Leonie. Inače, Monica Bellucci se prije deset godina udala za Vincenta Cassela s kojim ima petogodišnju kćer Devu.

10. Claudia Schiffer
Njemački supermodel, Claudia Schiffer je u svibnju po treći put postala majka djevojčice. Claudia Schiffer i njezin suprug, filmski producent i redatelj Matthew Vaughn, su u braku osam godina.
Par živi u Velikoj Britaniji i ima još dvoje djece, sedmogodišnjeg Caspara i petogodišnju Clementine.

11. Matthew McConaughey
Američki glumac Matthew McConaughey je početkom godine po drugi put postao otac.
Njegova djevojka, manekenka Camila Alves je rodila djevojčicu kojoj su roditelji nadjenuti ime Vida. Inače, manekenka i glumac u vezi su tri i pol godine i imaju jednoipolgodišnjeg sina Levija.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika