22.02.2007. / 13:27

Autor: Oliver Miladić

Kanabinoidna Paris Hilton

Paris Hilton je prije nekoliko dana snimljena kako ulazi u auto, no fotografije su pokazale nešto više.

Ove fotke pokazuju Paris Hilton u njenom svakodnevnom eksponiranju, što joj inače vjerovatno i odgovara. No, nije bila previše oprezna kad je krenula u vožnju jer je pokazala ipak malo previše. Naime, ako je vjerovati ovim fotografijama; jasno se vidi nekakav smotuljak u njenoj ruci, zapaljen i u procesu primjene (upozorenje: može biti da puši škiju!). Unatoč nedavnom izlaganju njenih privatnih snimaka za što je pokrenula tužbu, ovo joj i ne smeta previše, no ipak vjerovatno nije očekivala da će ovi detalji biti uhvaćeni na fotografijama. U redu, poznato je da je u većini zapadnih zemalja sve veća tolerancija naspram marihuane pošto je javnost sve bolje upoznata sa tom biljkom. Ali zamislimo samo da je Paris naša domaća zvijezda, u državi koja se priprema na ulazak u EU i zapadni svijet. Kakav bi to kod nas bio skandal! Vjerovatno bi joj MUP priredio pretres i za jedan džoint bi ju htjeli nagraditi sa jednom do tri godine zatvora... Možeš mislit, uz toliko love sve bi otišlo u zastaru a ona bi još i na tome zaradila. To se zove kapitalizam!

Nadopuna: Snimke napravljene za vrijeme vožnje, vjerovatno vožnjom iza auta u kojem je bila Paris, možda nisu vjerosdostojne ili su ispremješane. Jer, primjetio sam detalj koji možda odaje situaciju. Možda je nekakva optička varka, no retrovizor u kojem se vidi odraz Hiltonice ne podudara se oblikom retrovizoru na prvim fotografijama. Evo izvora pa sami prosudite.

I, naravno, Mischa Barton u sličnom ambijentu s novim prijateljem. Izvor tih fotografija nalazi se ovdje.


Fotogalerija

  • Mischa Barton
  • Mischa barton sa prijateljem

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika