06.03.2007. / 13:49

Autor: Oliver Miladić

Modna kritika Dančija i Robača

Tarzan, poštar i snaše

Najpopularniji hrvatski stilisti Danči i Robač će ubuduće samo za Extru ocjenjivati kreacije zvijezda na glamuroznim događajima. Ovo se jednostavno ne propušta!

Danči i Robač, proslavljeni hrvatski stilisti, započeli su sa svojim kritikama u Extri, pružajući svoje uvaženo mišljenje svim vjernim čitateljima. Ovogodišnji izbor za pjesmu koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu na pozornicu Kristalne dvorane opatijskog hotela Kvarner doveo je različite prikaze iz narodne predaje i lijepe književnosti. U vatrometu najluđih krojeva i uzoraka mogli su se snaći samo najbolji. Zato su Danči i Robač, tandem koji je, otkad se pojavio, uzdrmao hrvatsku modnu scenu i estradu, preuzeli taj zadatak i otkrili nam koja je zapravo tajna osebujnog stylinga hrvatskih zvijezda, ali i anonimaca, koji su prodefilirali Dorom. A ovo je tek njihova prva misija za čitatelje Extre. Vjerujemo da ćete uživati u njihovim kritikama koje možete pročitati u tiskanom izdanju Extre!

Fotogalerija

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika