15.03.2007. / 12:51

Autor: Nina Tomljanović

Novi album pankera iz Gajnica

Fanovi Hladnog piva noćas zakrčili Profil Megastore

Na noćašnjem potpisivanju i promotivnoj prodaji novog albuma Hladnog piva “Knjiga žalbe“ u zagrebačkom Profil Megastoreu tražio se primjerak više. Točno na minutu izlaska albuma, 15. ožujka u 00.01 sati, mnogobrojni fanovi koji su ispred knjižare čekali od 23 sata, požurili su kupiti album kako ne bi ostali bez bogato opremljenog, limitiranog izdanja koji je tiskan u 7500 primjeraka. Nakon što se ta količina proda, limited izdanje više se neće prodavati. Osim što se album mogao kupiti po posebnoj cijeni, bend je potpisivao album i plakate a prvih pedeset sretnika kući je otišlo i s primjerkom HP majice. Gužva u knjižari još je jedna potvrda da se album čekao s velikim nestrpljenjem.

Poneseni uspjehom, bend je oduševljeno izjavio: „Iskreno, ni u najluđim snovima i predviđanjima nismo očekivali da će u ponoć, usred radnog tjedna, biti toliko ljudi. Drago nam je da je direktor prodaje Menarta morao otići po drugi kontigent cedeova za prodaju. Zahvaljujemo se svim fanovima na podršci. Vjerujemo da ćemo ispuniti njihova očekivanja“.

Nakon kupljenog albuma ni fanovi nisu ostali ravnodušni. Glasno su se mogli čuti pozitivni komentari: „Ovo je ludnica. Album je doista bogato opremljen, najbolje što sam vidio na domaćem tržištu. Jedva čekam da ga čujem“.

Dizajn nove ploče Hladnog piva napravila je tvrtka Nukleus, a fotografije Mare Milin.

Vezane vijesti

Znanstvenici će obnoviti pivo s broda potopljenog 1840.

Znanstvenici će obnoviti pivo s broda potopljenog 1840.

Ako biste rado probali pivo staro 170 godina, ne gubite nadu jer finski istraživači možda uspiju obnoviti pivo iz 1840. zahvaljujući tome što su u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika