16.03.2007. / 12:32

Autor: Oliver Miladić

Extralicious!

Požurite se po svoj primjerak Extre!

Ako ste propustili ovotjedni primjerak Extre, podsjećamo - nije kasno, još uvijek stignete pokupiti preostale primjerke

Extra magazin svoje ime zaslužuje ponajviše zbog sadržaja koji je u skladu sa nazivom. Možda postoje pojedinci koji bi rekli kako je Extra ista kao i drugi magazini sličnog sadržaja, no treba za to imati i argumente s kojima malo tko raspolaže. Zašto tvrdim da je Extra ipak na neki način posebna? Rado bih se čak i kao muškarac razbacao sa razlozima, no bolje je pristranost ostaviti sa strane. Vlastite dojmove možete jedino vi steći kao potencijalni vjerni čitatelji. Kao što sam i u prijašnjim najavama naveo, za pozitivno mišljenje ponekad se osoba jednostavno mora sama uvjeriti - tako da barem baci pogled na tiskano izdanje koje u sve većem broju obiluje ekskluzivnim člancima, kao i sa sadržajem koji će vas zabaviti, opustiti ili čak opskrbiti vas korisnim informacijama. No, ono što je najbitnije, sve što možete pročitati dorađeno je sa profinjenom dozom ukusa. Ok, dosta o samoj promociji, bacimo se na sadržaj:

U intervjuu za Extru govori Ivana Balić, čiji će razvod od rukometaša Ivana Balića biti služben u lipnju, kako o njihovom sadašnjem odnosu i tračevima koji su se o njima proširili, svome sinu te preseljenju u Zagreb gdje namjerava upisati Ekonomski fakultet.

U rubrici 'Kroz tjedan' donosimo tračeve i još mnogo zanimljivih tema poput tajne veze Monike Kravić, kao i o navodnoj vezi Lane Jučević sa osnivačem portala index.hr Matijom Babićem, te najavu skorašnjeg nastupa američke sopranistice Barbare Hendricks u Zagrebu.

Ako ste zaboravili na rubriku 'Venera zove mars' - gdje četiri popularna muškaraca daju savjete čitateljicama, možete provjeriti klikom na ovaj link!

Tu je i neizbježna 'Svjetska scena' gdje ćete naći najzanimljivije tjedne događaje iz svijeta slavnih.

Razgovor sa direktoricom hotela Sheraton u Zagrebu, Austrijankom Dagmar Zechmann, tijekom kojeg je ispričala kako je kao djevojčica sanjala o glazbenoj glazbenoj karijeri, ali i tijekom kojeg se prisjećala godina provedenih na Dalekom istoku.

Zagrebački glumac Hrvoje Kečkeš, poznat po ulogama u sitcomu 'Bitange i princeze' te 'Zuhra Light Showu' povjerio nam je svoje stavove o glumi, nogometu, prijateljima, a svoju nježnu stranu otkrio je molbom da ovim putem svojoj supruzi Vedrani čestita rođendan!

Feljton: Portreti vodećih hrvatskih političarki - ovoga puta naći ćete Vesnu Pusić i sve zanimljivosti o njoj i njenom životu koje ste do sada htjeli znati ali niste imali priliku pročitati.

Također, naprosto moramo podsjetiti na 'Izbor frizera 2006.' koji je ušao u finalnu fazu natjecanja. Tri su finalista odabrana - provjerite zbog čega su uspjeli sa svojim umijećem dogurati do finala.

And last, but no-way the least - Luka Nižetić koji je omogućio Extri da daruje čitateljicama (ili čitateljima;) pet ulaznica za koncert u 'Komediji' i pet albuma 'Slobodno dišem'. Kako biste osvojili dar, pošaljite sms sadržaja Extra 10 na broj 66146. Koncert će se održati 21. ožujka, 2007. u 21h.

Ah, da, naravno, ne bih ni u snu zaboravio na 'Individualku' koja ostaje vjerna svojim komentarima. Bacite pogled na život kroz oči Alke Vuice!

To je to ukratko, više kao kratki pregled, no ne očajavajte - sve od navedenog i još mnogo toga možete pročitati u tiskanom izdanju Extre!

Fotogalerija

  • Ivana Balić
  • Ovotjedno izdanje Extre
  • Dagmar Zechmann
  • Hrvoje Kečkeš
  • Vesna Pusić

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika