21.03.2007. / 13:29

Autor: Oliver Miladić

Extra razbibriga

Tjedni izbor video isječaka

Pogledajte kako se Robbie Williams odnosi prema svojim obožavateljicama, Arnolda kako partija u ulozi Conana, blamaže na modnim pistama i još mnogo toga.

Unatoč tome što se svakodnevno može izabrati poneka sočna vijest iz svijeta slavnih, ovoga puta sam odlučio staviti pobrane video isječke koji bi vas definitivno trebali nasmijati. Pošto je prošli izbor video clipova privukao pozornost, nadam se da će i ovog puta biti zabavni kao i prije. Ponekad se teško odlučiti koji je bolji, pa sam stoga stavio više njih u odnosu na prošli put.

U ovom kutku razbibrige, naći ćete video clip na kojem Robbie Williams daje 'autogram' jednoj svojoj obožavateljici na vrlo originalan i neobičan način.

Na drugom videu možete vidjeti montirane isječke sa raznih modnih događanja koji prikazuju modele u svom 'padu' na pisti.

Zatim vrlo zabavan kratki video koji uči muškarce kako se postupati prema ženama u periodu PMS-a. Nije toliko edukativno, no mora se priznati da je napravljen na vrlo kreativan način.

Arnold Schwarzenegger u isječku iz filma Conan kako pleše na rave i maše sa svijetlećim palicama. Scena je naravno obrađena.

I zadnji video snimak kojeg možete pogledati je zaista fascinantan. Nije bitno da li ste poznavatelj ili ljubitelj nogometa, ova djevojka će vas sigurno ostaviti bez riječi sa svojim znanjem u baratanju loptom. Da, dobro ste pročitali - radi se o djevojci.

Napomena - kliknite na označene linkove unutar teksta kako bi bili prebačeni na stranice sa spomenutim clipovima. Ako želite komentirati, slobodno možete to učiniti nakon potrebne registracije. Hvala.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika