21.03.2007. / 19:33

Autor: Oliver Miladić

ŽIVOTNA PRIČA

Dino Dvornik: Od zločestog dečka do reality showa

Pjevač Dino Dvornik oduvijek je bio drukčiji od svih svojih kolega glazbenika, a Extra donosi najzanimljivije detalje iz njegova burnog života.

Dino Dvornik snima novi album. Upravo prošlog tjedna napravljene su fotografije za omot tog CD-a, no ova informacija teško da može biti ekskluzivna jer kad je riječ o ''prgavoj familiji'', nikakvih tajni nema. Na RTL televiziji upravo je završena i druga sezona njihova iznimno gledanog reality showa, svatko u toj tročlanoj obitelji ima i svoj blog na internetu i, konačno, ''enfant terrible'' hrvatske glazbene scene oduvijek je bio sklon u javnosti obznaniti sve svoje tajne. Ukratko, Dino Dvornik toliko je drukčiji od svih svojih kolega glazbenika da su mnogi skloni i zaboraviti da je riječ o čovjeku koji s jedva navršenih 40 godina ima već najmanje dva albuma koja se s pravom smatraju antologijskima, bar kad je o hrvatskoj diskografiji riječ... Pročitajte više u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika