23.03.2007. / 12:37

Autor: Ana Kirin

ODBIJENA ŽALBA

Petrinjskom ubojici potvrđena najteža moguća kazna

U četvrtak 22. ožujka Vrhovni je sud odbio posljednju žalbu Vlastimira Kihalića i potvrdio mu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubojstva supruge i njezinih dviju prijateljica u Petrinji ožujku 2005. godine.

U prosincu 2005. godine, 39-godišnji Kihalić je osuđen na najveću moguću kaznu zbog teških ubojstava svoje supruge Željke i njezinih dviju prijateljica, Nade Kušan i Vesne Mokrović-Marinković, koje je ubio iz osvete, mržnje i osobito niskih pobuda.

Kihalićeva braniteljica po službenoj dužnosti Nataša Pifar Mihelić pokušala je dokazati da je njezin branjenik bio neubrojiv i da suprugu nije ubio iz osobito niskih pobuda. No Vrhovni sud nije uvažio ni jednu njezinu žalbu.

Trostruki ubojica Vlastimir Kihalić, jedan od sedmorice osuđenika u Hrvatskoj koji su osuđeni najtežom mogućom kaznom, trenutno se nalazi na psihijatrijskom liječenju koje mu je, kao sigurnosnu mjeru, odredio prvostupanjski sud.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika