25.03.2007. / 11:32

Autor: Oliver Miladić

Ryan Phillippe u flertu sa Ashlee Simpson

Mlađahna Ashlee Simpson, sestra popularne Jessice Simpson, upustila se u jednonoćnu avanturu sa starijim Ryanom.

Nedugo nakon što se razveo od Reese Witherspoon nakon sedam godina braka, Ryan Phillippe(32) već se intenzivno baca u flert sa svim djevojkama koje mu se svide. Ovoga puta društvo mu je pravila Ashlee Simpson(22), koja je navodno popustila Ryanovom šarmu u noćnom klubu Les Deux u Los Angelesu.
The Post Chronicle je objavio kako su netom nakon što su se Ryan i Ashlee upoznali, napustili party te da su se uputili prema njenoj kući. Nakon više od sat vremena vratili su se na zabavu gdje su ostavili dojam kao da su se mnogo bolje upoznali, ponajviše zbog svoje razbarušenosti i 'istrošenog' izgleda.
Za magazin New Weekly neimenovani izvor je kazao: ''Kad je Ryan sa svojim prijateljima stigao na party, jedini stol na kojem je bilo nešto slobodnog mjesta je bio upravo onaj kojeg je zauzela Ashlee zajedno sa svojim prijateljicama. Ryan nije skidao pogled sa Ashlee, koja se također doimala vrlo uzbuđenom dok su se upoznavali''. Zanimljivo je da niti Ryanova karijera nije u uzlaznoj putanji, kao ni činjenica da Ashlee ne pridaje previše pozornosti svojim postignućima, tako da se može reći da bi, ako prema ničem drugom, zbog toga bili skladni par.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika