27.03.2007. / 13:50

Autor: Oliver Miladić

INTERVIEW

Severina: Stvarni Glembajevi su neosporno lopovi i ubojice

Kontroverze oko ''Glembajevih'' već tjednima ne jenjavaju, a istupi Severine Vučković koja tumači barunicu Castelli izazvali su nove salve napada na nju; u svom dosad najotvorenijem intervjuu pjevačica se posljednji put obračunava sa svima koji je prozivaju.

Dva tjedna nakon premijere predstave ''Godspoda Glembajevi'' u riječkom HNK Pl. Zajeca, mediji ne prestaju raspravljati o kontroverzama oko predstave. Od same modernizacije Krležina djela koje je redatelj Branko Brezovec pretvorio u visokoestetiziranu modernističku pjevnu dramu, preko maski političara s rupama od metka na glavama do scene s džipom koji se ruši na barunicu Castelli, sve je to već tjednima među glavnim temama kazalištaraca, političara i estradnjaka. Severina Vučković, čije je tumačenje barunice Castelli zasigurno najviše potaknulo svekolike rasprave, dosad se u javnosti dva put očitovala i svaki je njezin istup izazvao nove i još veće salve napada na nju.

Severina je u svom, dosad možda najotvorenijem intervjuu prvi put imenom i prezimenom prozvala ''ubojice i lopove'' među nama, a predložila je i sasvim novu podjelu Glembajevih. Ovo je njezin, kako je sama rekla, posljednji obračun sa svima koji je prozivaju... Saznajte sve u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika