04.04.2007. / 14:51

Autor: Nina Tomljanović

HRVATSKA

Završen nadzor nad radom Karlovačke pivovare

Iz Ministarstva navode da su upotpunili nadzore nad radom Hrvatskih voda uz nedavne suspenzije državnoga vodnog inspektora Milivoja Radočaja te oduzimanja licencije laboratoriju za otpadne vode županijskog Zavoda za javno zdravstvo u Karlovcu

U srijedu, 4.travnja završen je kompletan nadzor nad radom svih nadležnih služba u slučaju Karlovačke pivovare koju je provelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, te će se svu dokumentaciju dostaviti Državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Ministarstva.

Iz Ministarstva navode da su upotpunili nadzore nad radom Hrvatskih voda uz nedavne suspenzije državnoga vodnog inspektora Milivoja Radočaja te oduzimanja licencije laboratoriju za otpadne vode županijskog Zavoda za javno zdravstvo u Karlovcu.

Dvije odgovorne osobe za izdavanje vodopravnih akata su suspendirane u ispostavi Hrvatskih voda u Karlovcu. Njihov propust je u tome što po članku 125. Zakona o vodama nisu ukinuli vodopravne dozvole i dozvolbene naloge, koji nisu bili u skladu s dopuštenim graničnim vrijednostima ispuštanja otpadnih voda. Ministarstvo ponovo ističe da istraga rada služba nije vezana uz smrt Zdravka Martinovića te da navedene osobe nisu ni na koji način odgovorne za njegovu smrt.

Vezane vijesti

Akvizicija Femse pomogla Heinekenovim rezultatima u trećem tromjesečju

Akvizicija Femse pomogla Heinekenovim rezultatima u trećem tromjesečju

Nizozemska pivovara Heineken NV u srijedu je priopćila da su joj temeljni prihodi pali a dobit porasla u trećem tromjesečju zbog mješavine ušteda,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika