05.04.2007. / 09:50

Autor: Nacionalova redakcija

DINAMO-HAJDUK

Privedeno 112 navijača

Splitska policija privela je prije, za vrijeme i nakon utakmice Hrvatskoga nogometnog kupa između Hajduka i Dinama 112 navijača od kojih su 58 pripadnici Torcide, a 54 Bad Blue Boysa. Njih 40 privedeno je u četvrtak rano ujutro. Dinamovi su navijači na splitskim Bačvicama oštetili tri automobila i dva motocikla, jedan autobus izbijanjem stakla i jedno osobno vozilo u blizini stadiona.

Nitko od počinitelja i građana nije bio ozlijeđen, a protiv svih privedenih proveden je prekršajni postupak po Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim stadionima. Prekršajni je sudac za njih 38 odredio zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama Dinama i hrvatske reprezentacije slijedećih godinu dana.

Od 54 privedena navijača Hajduka, nad kojima se provodi prekršajni postupak, njih petorica ujutro će biti prepraćeni na Prekršajni sud zbog Privedeno 112 navijačanapada na policijske službenike i negodovanja zbog postupaka policije na tribinama stadiona na Poljudu.

Fotogalerija

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika