18.04.2007. / 18:55

Autor: Nacionalova redakcija

BEČ

Zagorca više ne zastupaju bečki odvjetnici

Brockmeyer novinarima nije želio reći zašto taj ured više ne zastupa Zagorca već ih je uputio na Zagorčeve odvjetnike u Zagrebu

Bečki odvjetnički ured Lansky - Ganzger & Partner više ne zastupa bivšeg pomoćnika ministra obrane RH Vladimira Zagorca, potvrdio je Georg Brockmeyer koji je bio glasnogovornik tog bečkog odvjetničkog ureda dok je zastupao Zagorca.

Brockmeyer novinarima nije želio reći zašto taj ured više ne zastupa Zagorca već ih je uputio na Zagorčeve odvjetnike u Zagrebu.

Umirovljeni general i bivši pomoćnik ministra obrane RH Vladimir Zagorec uhićen je prošli mjesec u Beču na temelju međunarodne tjeralice koju je raspisalo hrvatsko pravosuđe. Tereti ga se za zloporabu položaja na dužnosti pomoćnika ministra obrane, te da je oštetio Hrvatsku za 5 milijuna američkih dolara. Nakon saslušanja u Zemaljskom sudu u Beču 16. ožujka, kada se usprotivio izručenju Hrvatskoj, pušten je uz milijunsku jamčevinu.

Vezane vijesti

HOK: Fiskalnim blagajnama narušava se neovisnost odvjetnika

HOK: Fiskalnim blagajnama narušava se neovisnost odvjetnika

Hrvatska odvjetnička komora (HOK) usprotivila se najavljenom uvođenju fiskalnih blagajni za odvjetnike, ustvrdivši da su tim prijedlogom povrijeđena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika