21.05.2007. / 14:09

Autor: Marko Biočina

VIDEO

Budući vladari svjetskog nogometa

Danas su oni samo talentirani klinci, ali već bi za nekoliko godina mogli postati idoli navijačkih masa diljem svijeta. Nacional.hr Vam donosi izbor najboljih poteza najtalentiranijih mladih nogometaša na svijetu.

Nikola Vlašić, 9 godina, Hrvatska
Najmlađi od svih je devetogodišnji Nikola Vlašić, najmlađi brat Blanke Vlašić, hrvatske olimpijke i jedne od najboljih svjetskih skakačica u vis. Nema sumnje da će Joško Vlašić znati njegovu karijeru usmjeriti na pravi način. Dok otac ne odluči drukčije, nosi dres lokalnog ligaša, Omladinca iz Vranjica.

Nikon Jevtić, 14 godina, Srbija/Njemačka
Srpska tinejdžerska senzacija Nikon Jevtić nastupa za Schalke. Iako na njega već računaju i njemačka i srpska reprezentacija, dječakov otac se zasad ne izjašnjava..

Yavru Kartal Muhammed, 12 godina, Turska
Velika nada turskog nogometa. Nastupa za Bešiktaš, a već je navodno na meti Barcelone.

Jean Carlos Chera, 12 godina, Brazil
Iz nepresušnog brazilskog bazena talenata, stiže još jedan biser. Dvanaestogodišnji Jean Carlos Chera pobudio je zanimanje najvećih svjetskih klubova kao što su Barcelona, Real Madrid i Manchester United.

Alexander Jakobsen, 13 godina, Danska
Novi Ronaldinho. Osim talentom, ovaj mali Danac i fizički frapantno podsjeća na slavnog nogometaša. Zato ga je i Nike odlučio angažirati u promidžbenom spotu gdje je glumio rame uz rame sa svojim idolom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika