01.06.2007. / 18:50

Autor: Martina Zeković

IZGUBLJENI RAČUNI T-HT-A U DRNIŠU

HP: "Moguće je da u radu Hrvatske pošte dođe do pogreške"

Nakon što su pretplatnicima fiksne telefonije T-HT-a sa šireg drniškog područja stigle opomene pred isključenje telefona iako ih više od 70 posto do danas nije dobilo račune za potrošene telefonske impulse u ožujku, HP je danas izvijestio kako je moguće da u iznimnim slučajevima dođe do pogreške u radu Hrvatske pošte što može rezultirati neželjenim posljedicama.

Svaki mjesec za T-HT obavlja produkciju, prijenos i uručenje blizu dva milijuna pošiljaka s računima za telekomunikacijske usluge, a sve pošiljke uručuju se u vrlo kratkim rokovima na cijelom hrvatskom području, napominju iz HP-a. Kako bi se utvrdilo točno mjesto nastanka nepravilnosti, HP u suradnji s T-HT-om obrađuje sve podatke vezane uz distribuciju telefonskih računa za ožujak.

Prema tvrdnjama Uprave drniške pošte u srijedu, račune su u travnju dobili tek za 30-tak posto korisnika koje su uredno dostavili na kućne adrese, a gdje su nestali ostali računi ne zna se jer službenu informaciju od T-HT-a nisu dobili.

T-Com je dan poslije priopćio da su svi računi bili poslani na vrijeme, a sve koji ih nisu dobili pozvao je da se jave kako bi dobili prijepis računa i platili ga bez zateznih kamata.

Vezane vijesti

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Odluka Vlade kojom je u Sabor poslan prijedlog Zakona o naknadi za pružanje usluga u pokretnim elektroničkim komunikacijskim mrežama i kojim se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika