04.06.2007. / 18:25

Autor: Martina Zeković

STARODOBNA VOZILA

Oldtimer rally Zagreb 2007.

Oko 120 posada ljubitelja automobila i motocikala, koji su proizvedeni do kraja 1977. godine, nastupit će 9. i 10. lipnja na Oldtimer rallyju Zagreb 2007. Već 22 godine za redom, rally organizira najstariji i najveći klub starodobnih vozila Oldtimer klub Zagreb u suradnji s tvrtkom Automehanika servisi d.d. U subotu od 10 sati ujutro, sudionici će se početi okupljati oko prostora Automehanika servisi d.d., odnosno Ulice kralja Zvonimira 25 te u Plemićevoj ulici i dijelu ulice Brešćenskoga gdje će biti izložba vozila.

Promotivna vožnja ulicama Zagreba počet će točno u podne, a automobili će se provozati Ulicom kralja Zvonimira, Trgom žrtava fašizma, Ulicom kralja Držislava, Boškovićevom, Hebrangovom, Savskom do Trga maršala Tita gdje će ispred Hrvatskoga narodnog kazališta vozila biti izloženi do 14 00 sati. Zatim će se u organiziranoj koloni nastaviti kretati zagrebačkim ulicama.

Drugoga dana Rallyja sudionici će se okupljati od 8,30 sati oko prostora Automehanike servisi d.d. Od 10 sati rally će se voziti trasom Vlaška - Maksimirska prema Sesvetama. Ispit spretnosti i točnosti održat će od 11 do 13 sati na parkiralištu kod hotela Antunović u Sesvetskom Kraljevcu gdje će biti proglašeni rezultati rally trase dugačke 50 kilometara.

Vezane vijesti

Oldtajmeri kao investicija

Oldtajmeri kao investicija

Volker Müller klečeći provjerava u kojem je stanju lak, provjerava od čega je spremnik za rezervni kotač. "Plastika umjesto aluminija. No iza je ako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika