05.06.2007. / 16:46

Autor: Martina Zeković

SINGAPUR

Kazna od 5.000 funti zbog natjecanja u skidanju grudnjaka

Singapurska radio stanica kažnjena je sa globom od 5.000 funti zbog "neprikladnog i eksploatacijskog" izbora grudnjaka. Naime, MediaCorp Radio, prekršio je kodeks emitiranja natjecanjem u kojem su žene morale skinuti svoj grudnjak što brže, a da pri tome ne skinu svoju odjeću.

Uprava Media Developmenta izjavila je kako "emitiranje takvog natjecanja, koje zahtjeva skidanje grudnjaka mladih djevojaka, ima negativan utjecaj na mlade slušatelje na koje se lako može utjecati". Uprava je dodala da su dva voditelja programa "davala seksualne komentare o tome kojom su se brzinom skidali grudnjaci, o boji, dizajnu i veličini grudnjaka, te veličini grudi djevojaka koje su se natjecale".

"Kao poznate osobe i uzori mnogima, DJ-i utječu na mlade slušatelje pa bi se iz tog razloga trebali odgovorno ponašati", navela je Uprava Media developmenta. Naime, konzervativne obiteljske vrijednosti dominiraju u Singapuru unatoč pokušajima da se smanje društvena ograničenja.

Vezane vijesti

SAD premješta veći dio flote na Pacifik

SAD premješta veći dio flote na Pacifik

SAD će prerasporediti najveći dio svoje pomorske flote u Tihi ocean do 2020. u okviru nove vojne strategije usredotočene na Aziju, izjavio je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika