25.06.2007. / 18:44

Autor: Marko Biočina

NOVI VIDEO IVICE KIRINA

VIDEO: Kiro prosviro 4 - Uskrsnuće

Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin ponovno se našao na meti „bijesa prvog“, anonimnog autora video klipova koji ismijavaju lik i djelo spomenutog ministra ali i njegovog stranačkog šefa Ive Sanadera.

Dvominutni video pod nazivom Kiro prosviro 4 – uskrsnuće, nova je kompilacija Kirinovih gafova pri javnim nastupima. Iako je tek nedavno objavljen, vidjelo ga je više tisuća Youtubeovih korisnika koji su ga pritom ocijenili s pet zvjezdica, što je i najviša moguća ocjena.

Podsjetimo, Kirin je nedavno za stvaranje ovih video klipova optužio političke suparnike iz SDP-a, tvrdeći kako je to doznao prateći rad servera. SDP-ovi zastupnici tada su zatražili njegovu ostavku, jer Kirin nije imao pravo tražiti takve podatke bez sudskog naloga koji nije mogao dobiti s obzirom da se ne radi o kaznenom djelu. Ministar je zatim sve opovrgnuo, tvrdeći da to nikad nije izjavio, odnosno da su to novinari izmislili.

Novi video ministra Kirina možete pogledati ispod.

Vezane vijesti

YouTube se smije puštati neke njemačke izvođače

YouTube se smije puštati neke njemačke izvođače

"Ovaj video nažalost u Njemačkoj nije dostupan, jer vjerovatno sadrži glazbu koju prema pravilima GEME nije dozvoljeno objavljivati", to je obavijest… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika