07.09.2007. / 18:48

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Pronađene Sarah i Lara Čučić

Na jednoj zagrebačkoj adresi policija je pronašla Laru i Saru Čučić, kćeri nekadašnjeg hrvatskog diplomata Ljubomira Čučića i Magali Boers, kazao je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec, dodavši da su djevojčice prebačene u jednu zagrebačku policijsku postaju te da se očekuje utvrđivanje njihova zdravstvenog stanja.

Podsjetimo, još 2. kolovoza Čučić je trebao vratiti svoje dvije kćeri njihovoj majci Magali Boers u Francusku. Općinsko državno odvjetništvo u Sisku podnijelo je optužni prijedlog protiv njega zbog kaznenog djela oduzimanja djeteta ili maloljetne osobe.

Bivši hrvatski diplomat jučer je uhićen u Petrinji zbog sumnje na zlostavljanje obitelji. Nakon višesatne rasprave, Čučiću je određeno zadržavanje u čeliji do današnjeg ročišta pred sudom. Bivši hrvatski diplomat pred zgradu suda u Petrinji dovezen je u "marici" Pravosudne policije, te je s lisičinama na rukama doveden sucu. Nakon toga je započela maratonska rasprava na kojoj su se oči u oči susreli Čučić i njegova bivša supruga Magali Boers.

Vezane vijesti

Nemoguće postalo moguće: 'Ljubomir Čučić nije oteo djecu'

Nemoguće postalo moguće: 'Ljubomir Čučić nije oteo djecu'

Bivšeg diplomata Ljubomira Čučića sisački Županijski sud pravomoćno je oslobodio svake krivnje, piše Večernji list. Naime, Općinsko državno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika