18.09.2007. / 08:59

Autor: Marko Biočina

KOPRIVNICA

Tko je platio gozbu nakon HDZ-ovog skupa?

Tko je platio večeru za pedesetak dužnosnika HDZ-a nakon stranačkog skupa u Koprivnici? Na to pitanje još nema odgovora s obzirom da Belupo tvrdi da su večeru platili oni, a glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček istovremeno tvrdi kako će to tek učiniti županijski ili gradski odbor te stranke.

Kako piše Jutarnji list, nakon stranačkog mini sabora u subotu u Koprivnici, HDZ-ovci su večerali u Podravkinom gastronomsko-edukacijskom centru Štagelj. Večera nije bila otvorena za javnost, no zna se da su tamo uz premijera Sanadera i njegovu suprugu bili i Jadranka Kosor, Andrija Hebrang, Damir Polančec, Ivan Jarnjak i drugi. No kada su novinari pokušali doznati tko je platio račun za kojeg se procjenjuje da je bio veći od 10 tisuća kuna došlo je do proturječja.

Prvo je predsjednik uprave Belupa Stanislav Biondić potvrdio kako je ta tvrtka platila večeru rekavši kako „nema ništa neobično u tome da Belupo kao tvrtka čiji je država najveći vlasnik plati večeru za dužnosnike Vlade“.

Gotovo istovremeno je ovu izjavu demantirao HDZ-ov glasnogovornik Ratko Maček. „Nije točno da je Belupo platio večeru HDZ-u. Belupo je ponudio da plati račun, ali HDZ je to odbio jer mi sami plaćamo račune“, navodno je rekao Maček.

Za sada ni Maček ni Biondić nisu predočili račun, kako bi dokazali istinitost svojih tvrdnji.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika