28.09.2007. / 19:40

Autor: Nina Tomljanović

POREČ

Ljubomora razlog ubojstva u Poreču

Kako se danas čulo, u stanu Bojanićevih u Červar Portu jučer su se najprije fizički sukobili supružnici, pri čemu je policajac lakše ozlijedio suprugu te ju je prisilio da automobilom zajedno odu do Saše Borotića

Razlog ubojstva pomoćnog trenera rukometnog kluba "Poreč", Saše Borotića (31) je navodno ljubomora. Jučer oko 17 sati je policajac Tomislav Bojanić (41) službenim pištoljem ubio Borotića u njegovom stanu u zgradi na adresi Kampar 13.

Rezultati istrage su pokazali da je u pucnjavi teško ozlijedio 24-godišnju susjedu M.P. iz Poreča te zatim metkom u glavu presudio sebi.

Načelnik istarske Policijske uprave Loris Kozlevac na današnjoj je izvanrednoj konferenciji za novinare ustvrdio kako porečki policajac nije nikada bio prijavljen za nasilje u obitelji ili za neko drugo nezakonito ponašanje. Kozlevac je također izrazio duboko žaljenje članovima obitelji žrtava.

Kako se danas čulo, u stanu Bojanićevih u Červar Portu jučer su se najprije fizički sukobili supružnici, pri čemu je policajac lakše ozlijedio suprugu te ju je prisilio da automobilom zajedno odu do Saše Borotića. Ona je, uplašena, nazvala policiju i izvijestila ju o naoružanu nasilnu suprugu, no kada je policija stigla u Borotićev stan, već je bilo kasno. Od pet hitaca koje je ispalio jedan je pogodio i susjedu koja se slučajno zatekla na stubištu.

Nakon ubojstva Bojanić si je oduzeo život pucnjem u glavu, a njegovo je tijelo pronađeno sinoć oko 21 sat u Červar Portu uz more. No policija još nije pronašla njegov pištolj.

Kozlevac je novinare izvijestio kako je Bojanić bio od 1990. do 2001., kad je kao neraspoređen policajac zaposlen u Porečkoj policijskoj postaji, u službi u virovitičko-podravskoj Policijskoj upravi.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika