02.10.2007. / 09:18

Autor: Nina Tomljanović

ODLAZAK JOŠ DVOJICE HSP-ovaca

Đapić: ''Kolebljivcima nema mjesta u HSP-u''

Naime, predsjednik HSP-ove podružnice u Vukovaru Nikola Toth i gradski vijećnik Ivica Žulj podnijeli su ostavke na sve stranačke dužnosti

Nakon nedavnog odlaska dvojice HSP-ovaca Miroslava Rožića i Tončija Tadića, došlo je do novih ostavki unutar stranke koje su podnijeli predsjednik HSP-ove podružnice u Vukovaru Nikola Toth i gradski vijećnik Ivica Žulj. Ostavke su podnijeli na sve stranačke dužnosti. Istovremeno je vrh stranke rspustio vukovarski ogranak ''pravaša''. Predsjednik HSP-a Anto Đapić kratko je prokomentirao novi raskol unutar stranke kazavši: ''Dvojica iz Vukovara ionako nisu prevažni ljudi. Ovo mi nije nikakav udara. Kolebljivcima nema mjesta u HSP-u. Mi ne možemo zadovoljavati nečije taštine'', rekao je Đapić.

Tothovu smjenu i pokretanje stegovnog postupka protiv njega, izborni stožer HSP-a za Petu izbornu jedinicu je zatražio u trenutku kada on izlazi iz stranke.

''Nezadovoljan sam već duže vrijeme Vukovar nije imperativ niti prooritet lokalnih i viših dužnosnika HSP-a. Interes stranke za Vukovar počinje deklaracijama, a završava polaganjem vijenca i paljenjem svijeća, kazao je Toth razloge ostavke. Gradski vijećnik Ivica Žulj kaže kako ga je najviše zasmetao ignorantski odnos viših stranačkih dužnosnika prema njemu i Vukovaru.

Vezane vijesti

Đapić se povlači iz HSP-a

Đapić se povlači iz HSP-a

Anto Đapić povlači se iz stranačkog političkog života Hrvatske stranke prava. Tako je objavio u priopćenju odaslanom medijima, a u kojem je naveo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika