16.10.2007. / 08:10

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Nika Kalogjera - žena koja je izdala Vlatku Pokos

Ime Nike Kalogjere ponovno se spominje u vezi sa skandalom Pokos-Radeljak, a Extra otkriva da je mlada liječnica poruke vjerojatno morala ustupiti Dikanu kako bi njezina veza s oženjenim i poznatim čovjekom ostala tajna

Tridesetogodišnja liječnica Nika Kalogjera, kći pjevačice Ljupke Dimitrovske i pokojnog skladatelja Nikice Kalogjere, je - kako se zadnjih dana pokazalo, imala veliku ulogu u bračnoj svađi između Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos. Iako je Extra o tome pisala još prije nekoliko mjeseci, ta je tema ponovno aktualizirana nakon što je Josip Radeljak u emisiji "Red Carpet" na Novoj TV pročitao poruke koje je njegova bivša supruga Vlatka Pokos pisala svojoj prijateljici Niki Kalogjeri, a u kojima joj otkriva intimne detalje iz svoga života. Extra je istražila tko je Nika Kalogjera i zašto je nakon sedamnaest godina prijateljstva iznevjerila svoju prijateljicu Vlatku Pokos. Iako je u emisiji "Red Carpet" Josip Radeljak izjavio kako se Nika Kalogjera osjetila moralno dužnom pokazati mu poruke, u to je teško vjerovati. Naime, Nika Kalogjera poruke je ustupila samo zato da bi njezina šestogodišnja veza s oženjenim muškarcem i dalje ostala tajna. Ona je liječnica, a i njezin se donedavni ljubavnik bavi sličnim poslom te je aktivan i u hrvatskom političkom životu. Teško je povjerovati da bi se bilo koja osoba koja je toliko dugo ljubavnica oženjenog čovjeka mogla ili trebala osjetiti moralno dužnom uplitati se u tuđi brak. Prema ljudima bliskim Niki Kalogjeri, ona odnedavno govori prijateljicama kako Josipu Radeljaku nije svojevoljno ustupila poruke nego joj je on na proslavi njezina tridesetog rođendana ukrao mobitel. Treća je verzija ujedno i najlogičnija - Josip Radeljak ucijenio je Niku Kalogjeru rekavši joj da će razotkriti njezinu tajnu vezu.

Budući da je Nika Kalogjera liječnica koja ovih dana tek priprema specijalistički ispit, prije kojeg je stažirala na odjelu onkologije u KBC-u Zagreb, veza s jednim tako uglednim čovjekom zasigurno bi je zauvijek obilježila kao osobu koja se za svoju poziciju izborila na nečastan način.
S druge strane, njezine prijateljice tvrde da joj dotični muškarac nikada nije pomagao u karijeri, a ona je željela tu vezu sačuvati od javnosti ponajviše zato da ga ne izgubi. Naime, znala je da nikad ne bi riskirao svoju političku i obiteljsku stabilnost. To se, uostalom, i dogodilo. Kako saznajemo, nedugo nakon prvih napisa o Niki Kalogjeri u Extri njihova je veza prekinuta.

Tvrdi se i kako su za njihovu vezu znali i mnogi ljudi iz KBC-a Zagreb gdje je Nika Kalogjera radila. Sumnjivi su im bili česti zajednički odlasci na kongrese, u toplice i Austriju, a često ih se moglo vidjeti i na večerama u zagrebačkim restoranima. Dotični je gospodin jedno vrijeme iznajmio i stan kako bi s Nikom mogao provoditi više vremena.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika