15.10.2007. / 23:01

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Dvostruko ubojstvo i jedna osoba ranjena u Selskoj ulici

Prema riječima očevidaca do pucnjave je došlo kada su se muškarci posvađali u parku pri igranju partije šaha, tada je Orešković otišao doma po kalašnjikov te počeo pucati na kolege

Dvije osobe su ubijene, a jedna ranjena sinoć oko 22:30 sati u Selskoj ulici u Zagrebu.

Prema podacima policije, riječ je o Đuri Oreškoviću (58) koji je u parku ispred Doma za umirovljenike na križanju Selske i Rovinjske, ubio dvije osobe, a treću ranio. Navodno je jedna osoba usmrćena tijekom skrivanja u grmlju te je u nju ispaljeno 6 do 7 metaka. Ubijene su osobe, kako također doznajemo, stare između 50 i 60 godina.

Nakon ranjavanja, treća je osoba pobjegla u haustor zgrade u Ozaljskoj 94, a muškarac koji je pucao uhićen je u svom stanu na Trešnjevci.

Prema riječima očevidaca do pucnjave je došlo kada su se muškarci posvađali u parku pri igranju partije šaha, tada je Orešković otišao doma po kalašnjikov te počeo pucati na kolege.

Ubojicu Đuru Oreškovića specijalci su uhitili samog u njegovu stanu. On je već bio u zatvoru zbog pokušaja ubojstva. Policijski izvor kaže kako su mrtvo tijelo jednog muškarca našli u grmlju, a tijelo drugoga pod klupom u parku.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika