27.10.2007. / 14:10

Autor: Martina Čizmić

PARLAMENTARNI IZBORI

Đapić HSP-ovce pozvao na opću mobilizaciju

"Mi smo jedina čestita snaga u državi koja sve može promijeniti i ostvariti sve snove iz vremena kada smo se borili za hrvatsku smostalnost", rekao je Đapić.

Predsjednik HSP-a Anto Đapić pozvao je sve HSP-ovce na opću mobilizaciju kako bi na izborima osvojili njihov cilj na izborima, 15 zastupničkih mjesta.

Ponovio je svoju tvrdnju da su HDZ i SDP jedno te isto. Istaknuo je kako je HSP rješenje za Hrvatsku jer su i HDZ i SDP upropastili zemlju koja je sada u najtežoj situaciji od osamostaljivanja.

"Vjerovali smo u HDZ, ali smo se uvjerili da oni danas govore jedno, a sutra drugo. Glavna im je karakteristika apsolutna poslušnost međunarodnim čimbenicima. Mi smo jedina čestita snaga u državi koja sve može promijeniti i ostvariti sve snove iz vremena kada smo se borili za hrvatsku smostalnost", rekao je Đapić.

Istaknuo je kako Šuker i Sanader, ljudi koji su se hvalili da Hrvatska ima dobre ocjene MMF-a, danas ne priznaju njegovu ocjenu da smo na rubu teške financijske krize. "Naš slogan je zaštiti svoj san i sve ćemo učiniti da to napravimo za svoju domovinu", poručio je Đapić u Splitu.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika