06.11.2007. / 14:24

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Zvijezda Big Brothera Stjepan Bekavac je šamarao djevojke

Objavljujemo ispovijesti djevojaka koje su upoznale nasilnu narav Stjepana Bekavca: Alenka Gvoić podnijela je prijavu policiji jer ju je ošamario, a njegova bivša djevojka Tihana Drmeš u strahu priznaje samo da ju je usred svađe iznio iz lokala

Ovogodišnji stanar Big Brother kuće, dvadesetčetverogodišnji Omišanin Stjepan Bekavac koji se bavi ekstremnim sportom, točnije ultimate fightom, sklon je nasilničkom ponašanju, a nekoliko je puta čak fizički nasrnuo na ženske osobe s kojima je bio u kontaktu. Stjepan Bekavac, prema mišljenju mnogih, favorit je ovogodišnjeg "Big Brothera". Svojim ponašanjem uzor je sustanarima koji su ga od samog početka showa prihvatili kao vođu. Kada je prije šest tjedana prebačen u tajnu kuću, a što stanari Big Brother kuće nisu znali nego su mislili da je ispao iz natjecanja, kroz suze su komentirali kako je iz kuće izišla "najjača karika". Oni, ali i gledatelji "Big Brothera", iznenadili bi se kada bi znali da je Stjepan Bekavac prijavljen policiji zbog nasilničkog ponašanja. U Opatiji, gdje Stjepan studira, stanuje i devetnaestogodišnja Alenka Gvoić koju je Stjepan u vrijeme kada je imala samo petnaest godina ošamario u opatijskom klubu Hemingway.

"Bilo mi je do zezancije pa sam mu sa suvozačkog mjesta doviknula 'seljačino'. On je s društvom prolazio pješke. Tražio me s ekipom po Opatiji i kad me naposljetku našao, opalio mi je šamar i rekao: 'Hoćeš li još?' Naravno da sam plakala i pobjegla iz Hemingwaya gdje se to sve odigralo. Otišla sam prijaviti ga na policiju, ali, koliko znam, ništa mu se zbog toga nije dogodilo. Nisam sigurna ni da je dobio prekršajnu prijavu. Nije to bilo prvi put da se tako ponio. Jednom je pokušao nogom udariti i moju četiri godine stariju sestru, koja se srećom izmaknula. Moram reći da nemam ništa protiv njega i da sam mu sve oprostila", rekla je Alenka Gvoić. Dodala je i kako joj je čudno što još nikoga nije istukao u Big Brother kući.
Nakon odlaska Extrine ekipe iz Opatije, Alenka Gvoić je iste večeri dobila prijeteće pozive.

Uz Alenku Gvoić, drukčiju narav od one koju pokazuje u Big Brother kući upoznala je i bivša djevojka Stjepana Bekavca Tihana Drmeš. Očevici koji su prisustvovali jednoj njihovoj ljubavnoj svađi u klubu hotela Villa Vranješ tvrde kako ju je te večeri dvaput ošamario. Njegova bivša djevojka Tihana Drmeš za Extru je rekla: "Željela sam ostati sasvim izvan toga, najviše zato što sam sada u drugoj vezi do koje mi je jako stalo i ne želim pričati o bivšima. Mogu samo reći da nije istina da me tukao. Ljudi često imaju predrasude o njemu zbog njegova izgleda i sporta kojim se bavi, ali on uopće nije takav. I to je sve što ću reći o tome." Iako je demantirala da ju je Stjepan Bekavac te noći ošamario, spuštenog pogleda odavala je dojam osobe koja ne govori istinu. Kada smo joj rekli da smo razgovarali s očevicima tog događaja, malo je promijenila priču i priznala da se u Villi Vranješ dogodila svađa između nje i Stjepana Bekavca. "Istina je da smo se tada posvađali, ali nije me udario, samo me iznio iz lokala. Želio je da se prestanemo svađati pa me primio i izvukao van. Ja sam isto mali živčenjak i znam izazivati drame tamo gdje ih nema." Na početku razgovora za Extru, Tihana Drmeš rekla je kako je njezin bivši dečko izrazito smirena osoba. No poslije joj se omaknula izjava da ju je začudilo kako je Stjepan smiren u Big Brother kući.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika