07.11.2007. / 12:55

Autor: Marijana Zrinjski, Nina Tomljanović

UBOJSTVO U MOSKVI

U Hrvata ispaljeno tri metka


Noćas oko ponoći, u moskovskoj Gurjanovoj ulici ubijen je 34-godišnji hrvatski građanin. Kako neslužbeno doznaje Nacional.hr u njega je ispaljeno tri metka kalibra 16 milimetara. Preminuo je prije dolaska hitne pomoći i policije.

Do pucnjave je došlo kada je hrvatski državljanin izlazio iz automobila pred svojom zgradom, te je na njega vatrenim oružjem pucao nepoznati muškarac, koji je s mjesta događaja pobjegao u automobilu VAZ-2106.

Navodno je žrtva u Moskvi imala privatnu građevinsku tvrtku za obnovu stanova, a u džepovima su joj pronađeni dokumenti s imenom hrvatskog državljanina. Više informacija o ovom incidentu nakon istrage koja je u tijeku.

Glasnogovornik MVPEI-a Željko Belaj je izvijestio da ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u ovom trenutku ne može potvrditi da je ubijeni hrvatski državljanin budući da ne raspolaže podacima o njegovom identitetu

Veleposlanstvo RH u Moskvi u kontaktu je s ruskom policijom, koja zasad u interesu istrage ne želi objaviti identitet ubijenog, i MVPEI očekuje službene podatke, dodao je Belaj.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika