06.12.2007. / 11:06

Autor: Nina Tomljanović

PROMETNA NESREĆA

U nesreći poginule dvije osobe i beba

U sudaru su poginule tri osobe iz osobnog automobila V W-vento, Anđelko Tomić (26) iz Prespe kod Bjelovara te ženska osoba i dijete od pet mjeseci

Tri osobe su poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć desila na brzoj cesti Sveta Helena-Vrbovec, kod ulaza Luka u Vrbovec, doznaje se od Borisa Ivančića, suca zagrebačkog Županijskog suda.

Prometna se nesreća dogodila tako što je osobni automobil V W-vento bjelovarskih registracijskih oznaka, u kojem su bile četiri odrasle osobe i dvoje djece, ulazeći u Luki na brzu cestu Sv. Helena-Bjelovar, krenuo u suprotnom smjeru, pri čemu se frontalno sudario s jednim od nadolazećih automobila. U tom trenutku, iz smjera Bjelovar naletio je automobil marke audi, registarskih oznaka ZG 5888 DE. Putnik u tom automobilu bio je saborski zastupnik HSS-a Ante Markov, a u pratnji mu je bio BMW ZG 9907.

Audi je uspio izbjeći frontalni sudar, a BMW kojim je upravljao vozač čelnice HSLS-a Đurđe Adlešićse izravno se sudario s automobilom V W-ventom.

U sudaru su poginule tri osobe iz osobnog automobila V W-vento, Anđelko Tomić (26) iz Prespe kod Bjelovara te ženska osoba i dijete od pet mjeseci. Druge dvije odrasle osobe i dijete iz tog automobila su teško ozlijeđeni te su odrasli prevezeni u KB Dubravu, a dijete na Rebro.

Doznaje se da je ozlijeđen i vozač u BMW-u te je prevezen u jednu od zagrebačkih bolnica.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika