23.12.2007. / 19:04

Autor: Martina Čizmić

EURO 2008.

Hrvatskim navijačima samo 19 tisuća ulaznica

Ulaznice za prvi krug natjecanja prodavati će se po cijeni od 45 do 110 eura, a moći će se kupiti samo preko Hrvatskog nogometnog saveza

Hrvatski nogometni savez će za utakmice protiv Austrije, Njemačke i Poljske na Europskom nogometnom prvenstvu koje će se održati u Austriji i Švicarskoj dobiti samo 19 tisuća ulaznica. Za utakmicu protiv Austrije osigurano je devet tisuća ulaznica, a za utakmice protiv Njemačke i Poljske po pet tisuća.

"Pokušat ćemo se izboriti za veći broj ulaznica. Očito je UEFA zbog sigurnosnih razloga smanjila predviđenu kvotu, pa se bojim kako naši zahtjevi neće biti prihvaćeni," istaknuo je glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić.

Ulaznice za prvi krug natjecanja prodavati će se po cijeni od 45 do 110 eura, a moći će se kupiti samo preko Hrvatskog nogometnog saveza. Svi zainteresirani za utakmice trebaju se predbilježiti od 1. do 15. veljače, a jedna osoba moći će kupiti najviše četiri ulaznice.

"Jedini izvor kupnje ulaznica je HNS," upozorio je "Ticket-office manager" Nikša Martinac, dodavši kako će se u siječnju odlučiti hoće li se ždrijebati sve tri utakmice u skupini ili svaka posebno.

Ono što navijače najviše brine je koliko će tih ulaznica biti rezervirano i podijeljeno sponzorima i obiteljima igrača. Mnogi će zato u Austriju i Švicarsku krenuti i bez ulaznice te će ih pokušati nabaviti tamo ili pratiti utakmice na velikim ekranima koji će biti postavljeni na trgovima i u parkovima gradova domaćina.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika