17.01.2008. / 16:44

Autor: Marijana Zrinjski

POGLAVARSTVO U SJENI

Oporbenjaci pozvali Karlovčane da se glasno pobude protiv HDZ-a

Oporbeni vijećnici SDP-a, HNS-a i HSS-a danas su u Karlovcu formirali "partnerstvo za spas grada Karlovca", "krizni stožer" ili "poglavarstvo u sjeni", te pozvali šutljivu većinu građana da progovore, odnosno počnu kritizirati, kako su rekli, improvizaciju HDZ-ove gradske vlasti. Kako je rekao Nikola Vuljanić iz HNS-a, u Karlovcu vlada HDZ-ova represija i politika podobnosti. Isto tako, dodao je, kod zapošljavanja dobro prolaze oni koji su učlanjeni u HDZ.

Na konferenciji za novinare pod nazivom “pet minuta do 12 sati”, vijećnici su istakli da HDZ-ova gradska vlast nije realizirala gotovo ni jedan projekt u gradu već je uništila, već gotove projekte poput bazena, auto-kampa i stare "oružane" koja je trebala biti stambena zgrada s 42 elitna stana. Jedini HDZ-ov projekt, kazali su, je rekonstrukcija ulice Banije gdje se današnja konfencija i održala, koja je trebala biti dovršena još prije dva i pol mjeseca. Mladen Rakočević i Natalija Bukovec Osmičević iz SDP objasnili je da su svi projeki na kojima se trenutačno radi ili koji se namjeravaju realizirati zapravo naslijeđeni od prethodne koalicijske vlasti.
Oporbeni čelnici radi svega toga pozvali su Karlovčane da se priključe “kriznom stožeru” sa vlastitim idejama za razvoj i uređenje grada. Građanima su naglasili da za sudjelovanje u tome, ne trebaju ispuniti članske iskaznice njihovih stranaka.


Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika