21.01.2008. / 10:19

Autor: Marijana Zrinjski

GOSTOVANJE ZMAGE JELINČIĆA

Hloverka Novak Srzić ljuta je na Stankovića

Direktorica Informativnog programa HRT-a Hloverka Novak Srzić javno je prozvala urednika i voditelja emisije "Nedjeljom u dva", Aleksandra Stankovića zbog pozivanja u emisiju predsjednika Slovenske nacionalne stranke Zmage Jelinčiča, političara radikalnih stavova, piše Jutarnji list. Smatra da se slovenskom ultranacionalistu nije smjelo dati toliki javan prostor na javnoj televiziji u udarnom terminu. Kaže da nije nije mogla utjecati na Stankovićevu odluku budući da je bila u bolnici. "Riječ je o nečemu što više sliči na ekshibicionizam i ekscentričnost i što može izazvati nepotrebne napetosti između Hrvatske i Slovenije".

O spornoj emisiji razgovarati će se, kazala je, na redovitom kolegiju. Sutra će se pak oformiti poseban kolegiji za emisije koje se emitiraju jednom tjedno. Između ostalog, na tim će se kolegijima utvrditi dugoročna pravila i profesionalni standardi, kako se ne bi, pod svaku cijenu, išlo na provokaciju i ekscentričnost.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika