06.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

SAD – TV

GRAMMER PLANIRA KRAJ "FRASIERA"

GRAMMER PLANIRA KRAJ “FRASIERA”
LOS ANGELES: Kelsey Grammer, američki televizijski glumac, koji se proslavio u TV-seriji “Frasier”, gdje igra glavni lik psihijatra dr Frasiera Cranea, objavio je da je počeo razmišljati kako da privede tu seriju kraju, jer mu se čini da ona prirodni ide kraju. Po prvi puta od kada se serija 1993. godine počela prikazivati, ona ove godine nije nominirana za nagradu Emmy u kategoriji najboljih televizijskih komedija, pa je to Grammera dosta pogodilo, iako je serija nominirana u devet drugih kategorija. On smatra da je to znak da se serija, koja je pet puta dobila nagradu “Emmy” kao najbolja američka televizijska komična serija, prešla svoj vrhunac, te da treba početi razmišljati o njenom kraju. On je neće završiti već sljedeće sezone, nego bi se to moglo dogoditi za dvije ili tri sezone, izjavio je u jednom intervjuu.

Grammer tvrdi da tada vjerojatno neće preuzeti ulogu u nekoj drugoj seriji, jer, kako kaže, teško da će moći naći tako dobar lik, nego se namjerava baviti producentskim poslom. Smatra da je u glumačkom poslu postigao sve što je sanjao, a materijalno se osigurao, jer je trenutno nabolje plaćeni američki televizijski glumac, te dobiva 1,6 milijuna dolara po epizodi.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika