19.02.2008. / 08:13

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno

Goran Ivanišević i Vanja Halilović - njihova ljubav više nije tajna

Iako su više od godinu dana uporno demantirali medijske napise da su u ljubavnoj vezi, RTL-ova voditeljica i bivši tenisač redovito se sastaju u stanu u samom središtu Zagreba; Extra donosi ekskluzivne fotografije njihovih susreta snimljene na Valentinovo i dva dana kasnije

Bivši tenisač Goran Ivanišević i voditeljica RTL-ove emisije "Exclusiv" Vanja Halilović u tajnoj su ljubavnoj vezi. Extrina ekipa otkrila je njihovo ljubavno gnijezdo u kojem se par druži već dulje vrijeme i uvjerila se u to da su priče o njihovoj navodnoj tajnoj ljubavnoj vezi ipak istinite. Zajedno su bili prošlog četvrtka, na dan zaljubljenih, Valentinovo, ali i subotu, dva dana kasnije.
Informaciju o tajnom stanu u centru Zagreba u kojem se povremeno i tajno sastaju Goran Ivanišević i Vanja Halilović dobili smo prije nekoliko tjedana. Dan zaljubljenih bio je idealan da provjerimo je li ta informacija istinita.

Tog je četvrtka, kako saznajemo, Vanja Halilović prijepodne provela na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Extrina ekipa u poslijepodnevnim se satima uputila u zagrebačku četvrt Sloboštinu u Novom Zagrebu gdje Vanja Halilović stanuje s roditeljima. Nešto poslije 17 sati parkirali smo službeni automobil u neposrednoj blizini ulaza na adresi Ulica Vladimira Varićaka 11. Nakon dvadesetak minuta čekanja, iz ulaza je izišla lijepo uređena Vanja Halilović i pohitala prema svom automobilu, crvenom Peugeotu 207. Vozili smo za njom što nikako nije bio lagan zadatak. Vanja je, naime, žureći se na sastanak, vozila jako brzo što joj s njezinim automobilom izrađenim u sportskoj verziji nije bilo problem. Primijetili smo i kako se iz sporedne ulice uključila na glavnu uopće ne provjerivši je li sigurno uključiti se u promet. U Aveniji Vjećeslava Holjevca u retrovizoru je popravila ruž na usnama.

U to je vrijeme Goran Ivanišević već bio na mjestu njihova sastanka. Iako smo očekivali da će na dogovor s ljubavnicom doći taksijem ili eventualno pješice, jer se stan koji dijeli sa svojom suprugom Tatjanom Dragović nalazi u samom centru Zagreba, kao i stan u kojem se nalazio s Vanjom Halilović, Goran Ivanišević je - možda i zato što je te večeri bilo izrazito hladno - došao svojim automobilom.

Svoj je sivi Porsche Cayenne parkirao u blizini Ministarstva kulture koje se nalazi na adresi Runjaninova 2. Od stana u kojem se našao s Vanjom Halilović dijelila ga je samo Vodnikova ulica.

Naime, njihovo tajno sastajalište nalazi se na Trgu Marka Marulića broj 8. Vanja Halilović svoj je automobil parkirala odmah pokraj ulaza u taj stan koji je, kako saznajemo, u vlasništvu njezine rođakinje. Par je na Valentinovo proveo zajedno gotovo dva sata. Budući da je riječ o prvoj zoni u kojoj se smije parkirati najviše sat vremena, Vanja Halilović tog je dana, pored poklona za Valentinovo, dobila i kaznu za parkiranje. Iz stana su izišli oko 20 sati, ali ne zajedno. Najprije je izišla Vanja Halilović koja je žurnim pokretom, ni ne pogledavši o čemu je riječ, uzela kaznu ispod brisača i upalila automobil. Goran Ivanišević izišao je minutu kasnije.
Zanimljivo je da su, čim su se rastali, oboje posegnuli za svojim mobitelima.

Uputili smo se za Goranom i vidjeli da se parkirao ispred stana kojeg dijeli sa suprugom Tatjanom Dragović i njihovo dvoje djece. Iz prtljažnika je izvadio sportsku torbu marke Umbro. Pretpostavljamo kako je svoje odsustvo iz kuće opravdao odlaskom u teretanu.

Sljedeću večer, u petak, Vanja Halilović se nakon završetka emisije koju vodi na RTL-u uputila kući sportski odjevena i ostatak večeri provela je doma. Baš kao i tu večer, i prvi dio sljedećeg dana provela je u stanu. Oko 19 sati je izišla i krenula prema svom tajnom odredištu. Baš kao i na Valentinovo, i ovaj je put Goran Ivanišević stigao u tajni stan prije Vanje Halilović. Parkirao je automobil na Mažuranićevu trgu dok je Vanja opet svoj automobil ostavila tik do ulaza u zgradu. Ovaj su se put zadržali znatno kraće. Nekoliko minuta nakon 20 sati rastali su se na sličan način - Goran je minutu nakon Vanje Halilović napustio stambenu zgradu na Trgu Marka Marulića.

Zanimljivo je kako su stubištem hodali u mraku, ne paleći svjetlo, da ih nitko ne bi primijetio.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika