04.04.2008. / 20:56

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Video: Stipe Drviš nasrnuo na fotografa Stefana Lupina, obojica izbačena s Farme

Dok je reality show sa celebrityjima na RTL-u neslavno propao, na Farmi Nove TV stvari se zahuktavaju te je prijenos s ranča u petak navečer prekinut taman kad je postalo zanimljivo. Boksač Stipe Drviš nasrnuo je naime na Lupina nakon što je ovaj u dvoboju pobijedio Svizca, kako je nadimak Alenu Maciniću.

Izgleda kako nitko nije očekivao da bi Lupino mogao pobijediti Svizca u igri snage no kad je iz ogleda u piljenju grede Lupino, istina nakon nekoliko opomena voditelja Davora Dretara Dreleta, izašao kao pobjednik ekipa s Farme počela je prosvjedovati. Lupino je na to bijesno uzvratio djevojkama na Farmi psovkom, a Stipe Drviš viteški je krenuo u njihovu obranu jer, kako se nagađa, jedva je čekao obračunati se s fotografom.

Emitiranje je prekinuto prije no što su zaštitari priskočili u pomoć Dreletu i Svizcu što su pokušavali razdvojiti Lupina i Drviša. Dvojica nasilnika izbačena su s Farme, a među farmerima je ostao Svizac.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika