11.04.2008. / 11:32

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Dolaze novi stanari na Farmu

Večeras će se u live emisiji Farme verbalno suočiti i ljuti protivnici Stipe Drviš i Stefan Lupino koji će pokušati izgladiti svoje nesporazume

Stanari showa Farma jednoglasno su odlučili da je prvi ovotjedni duelist Davorin Bogović s obrazloženjem da su izabrali njega jer već duže vrijeme želi napustiti Farmu. Na oproštaju su pali i zagrljaji, a sam Davorin nije bio previše razočaran odlukom da upravo on sudjeluje u dvoboju. Dapače, kada su mu dodijelili šibice nije skidao osmijeh s lica. Sada je na gledateljima da odaberu koga žele gledati u dvoboju s njim - Rafaela Dropulića ili Alena Macinića.

Kako je na Frami svaki oblik hrane luksuz, stanari su s oduševljenjem prihvatili darove koje im je donio mentor Joža kao zamjenu za napravljenu obuću i kolce. Tako se među ostalim potrepštinama, našlo i kobasica i hrenovki ali i pokoja kremica koja je ubrzo razgrabljena.

Iako zasada čine većinu na Farmi, djevojke nisu pokazale previše damskog ponašanja čemu svjedoči i nedavna Aleksina izjava kojom opisuje Hanu kao "prljavu Bosanku". No možda će djevojke u sljedećim danima odvratiti jednu od druge i činjenica da im dolaze novi stanari među kojima će biti Nataša Bebić, Neno Pavinčić, Slađana Petrušić i Jura Gašparac. Ljuti protivnici Stipe i Lupino, pokušat će pak u studiju u emisiji uživo izgladiti svoje nesporazume zbog kojih su se strastveno obračunali u sukobu nakon dvoboja.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika