12.04.2008. / 11:48

Autor: Tanja Molvarec

Farma

Pomirili se Drviš i Lupino

Vječni duelist Alen Macinić ponovno je izvukao deblji kraj u još jednom dvoboju showa Farma. On je, naime pobijedio Davorina Bogovića u igri izdržljivosti ali tek nakon produžetaka jer je prvi dio dvoboja bio neriješen. Nakon prošlog dvoboja u petak koji je rasplakao i rastužio većinu stanara, može se reći da je jučerašnja emisija protekla u pozitivnom i prijateljskom tonu.

Da znaju i mogu praštati, pokazali su u live emisiji Lupino i Drviš. Nakon što se ispričao za sve grube riječi upućene svojim bivšim stanarima, Lupino je voditeljici Miji Kovačić rekao da je spreman oprostiti Stipi. U tom trenu je na pozornicu izišao Stipe koji je u pravom sportskom duhu prihvatio ispriku i pružio ruku do nedavno velikom neprijatelju. No, ipak je rekao da neke riječi neće nikada zaboraviti.

Live emisija je protekla i u znaku predstavljanja novih kandidata među kojima su i provokativna Slađana Petrušić koja se gledateljima predstavila odjevena samo u donje rublje. Njoj će društvo praviti, među ostalima, Nataša Bebić, poznatija kao kraljica splitskog aerobika, Jura Gašparac, autor i voditelj nesuđene emisije Lov na antikvitete i Neno Pavinčić kojeg smo imali prilike gledati u emisiji Veto. Za sada se ne zna kada će se novi stanari preseliti na Farmu.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika