15.04.2008. / 08:52

Autor: Tanja Molvarec

FARMA

Babske svađe na Frami

Novopridošloj stanarki Nataši Bebić, ostale djevojke zamjeraju to što stalno prigovara, te se već nagađa kako će ona biti prvi duelist

Jedna od novopridošlih stanarki na Farmi, Nataša Bebić ne uklapa se baš najbolje među svoje protivnike. Otkako je stigla, farmeri joj zamjeraju stalno prigovaranje i razne pritužbe uglavnom vezane uz hranu. I taman kada su mislili da na Farmi nakon Stefana Lupina neće više biti gunđala, čini se da će Nataša preuzeti fotografovu ulogu.

Najprije je prigovorila za kruh koji je "užas" što je stanarima isprva bilo simpatično pa su se svi nasmijali. No kako su se kritike nastavljale, tako je i nestajao osmijeh s lica pomalo ljutih stanara. Ivana je prva reagirala pokušavajući opravdati nekvalitetu kruha činjenicom da svatko drugačije peče kruh, da je vatra svaki put drugačija te da se nikada ne zna kako će ispasti. Ostali farmeri su samo mudro šutili što je možda znak da ni njima kruh nije najbolje pasao.

Nakon doručka uslijedila je obavezna trač partija a mete su bili novi stanari. Jelena, Aleks, Stefany i Ivana komentirale su kako Nataša stalno prigovara, a Ivana ih je upozorila da bi bilo lijepo kada bi je ostali podržali kada se Nataša sljedeći put bude žalila. Ako ovako nastavi, Bebićeva bi mogla postati prvi duelist što je dao naslutiti i razgovor Hane i Nene Pavinčića. Hana mu je objasnila da prvog duelistu biraju farmeri koji potom ide u izolaciju gdje s njim može komunicirati samo drugi sluga. "Onda će samo Jura moći ići do nje", dodala je Hana aludirajući na Natašu.

No stanarke su čini se otpočetka odlučile ne prihvatiti ni Natašu ni Slađanu Petrušić jer im pokušavaju naći zamjerke čak i kada su vrijedne. U trenutku kada su prale pod, ostale stanarke su zlobno komentirale da su smočile cijelu kuhinju i da nisu trebale to raditi. Naravno, iza njihovih leđa.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika