14.05.2008. / 10:19

Autor: Hrvoje Šimičević

Gradonačelnica Dubrovnika

Dubravka Šuica će tužiti vijećnika zbog bezobraznog pitanja

Šuica je najavila privatnu tužbu protiv HNS-ovca Antuna Pravedana zato jer je pitao da li je 'pogodovala prijatelju Stipi Gabriću Jambu'

Zbog pitanja koje joj je vijećnik dubrovačkog Gradskog vijeća Antun Pravedan iz HNS-a za vrijeme sjednice postavio, dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica najavila je privatnu tužbu, piše Index.hr.
"Jeste li pogodovali svom prijatelju Stipi Gabriću Jambu?", odaslao je pitanje HNS-ovac Pravedan Šuici, nakon čega je ona burno reagirala najavivši tužbu.

"Nitko to meni ne može govoriti u gradskoj vijećnici", kazala je Šuica, kazavši vijećniku kako je namjerno u pitanje 'stavio' da je ona nekomu pogodovala. Pitanje ne početku teksta zbog kojeg će Šuica prema njezinim riječima tužiti, odnosi se na prodaju stanova u Nuncijati.

Tamo je 47 tisuća metara četvornih zemljišta u Sustjepanu, koje je u privatnom vlasništvu, izmjenama i dopunama GUP-a prenamijenjeno iz sportsko-rekreacijske zone u građevinsku. Iako je gradskim vijećnicima koji su glasali za ovakav prijedlog rečeno da će se na tom području graditi stanovi za branitelje, kasnije se pokazalo da je vlasnik zemljišta saborski zastupnik Stipe Gabrić Jambo, a da od ideje stanova za branitelje neće biti ništa, ističe Index hr.

Vezane vijesti

Đakić podupire Kosor, Šuica nije htjela otkriti svog favorita

Đakić podupire Kosor, Šuica nije htjela otkriti svog favorita

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-a u središnjici stranke započela je sjednica Nacionalnog vijeća stranke. Uoči početka sjednice Josip Đakić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika