30.05.2008. / 15:07

Autor: Hrvoje Šimičević

Od 31.svibnja do 01.lipnja

Međunarodni malonogometni juniorski turnir 'Zagreb 2008.'

Turnir bi se trebao održati od 31.svibnja do 01.lipnja 2008. godine u sportskoj dvorani Dom sportova u Zagrebu. Pravo nastupa imaju dječaci koji su rođeni 1989g i mlađi. Nastupiti će "Nacional Zagreb", "Orkan Profectus", "Fotex", "Renault Auto Krešo", te talijanska momčad C. 5. "Altamarca Group" iz Trevisa i makedonska momčad A1 Hedis Cup

Malonogometni klub "Nacional ZagrebI" organizira II. Međunarodni malonogometni turnir juniora pod nazivom "Zagreb 2008." Turnir bi se trebao održati od 31.svibnja do 01.lipnja 2008. godine u sportskoj dvorani Dom sportova u Zagrebu. Pravo nastupa imaju dječaci koji su rođeni 1989. g. i mlađi. Momčadi će biti podjeljene u dvije skupine po tri mmčadi. Na turniru će sudjelovati momčadi iz Hrvatske (Mnk "Nacional Zagreb", Mnk "Orkan Profectus", Mnk "Fotex", Mnk "Renault Auto Krešo"), te talijanska momčad C. 5. "Altamarca Group" iz Trevisa i makedonska momčad A1 Hedis Cup ( selekcija Makedonije).

Osim natjecateljskog dijela turnira, na rasporedu je i revijalna utakmica između selekcije Doma za nezbrinutu djecu I.G. Kovačić i polaznika malonogometne škole "Gimka Nacional Zagreb". U revijalnoj utakmici koja će imati humanitarni karakter nastupit će neke nogometne zvjezde među kojima su Silvio Marić, Goran Vlaović, Miroslav Bičanić, te mnogi drugi. Početak turnira predviđen je u subotu u 9 sati i trajat će do 15 sati. Nastavak slijedi u nedjelju u 10 sati i trajat će također do 15 sati.

Ovaj turnir je poseban po tome što je to prvi i jedini međunarodni futsal turnir za mladež koji se organizira u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Uz malonogometni klub Nacional, organizatori turnira su u malonogometni reprezentativci Kujtim Morina i Matija Đulvat.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika