10.06.2008. / 20:10

Autor: Katarina Zorić

EURO

Španjolska - Rusija 4:1

David Villa postigao je 3 pogodka

U dosad najljepšoj utkamici na Euru Španjolska je svladala Rusiju rezultatom 4:1. Zvijezda utakmice s 3 pogotka bio je razigrani David Villa.

Prvi pogodak postigao je u 20. minuti. Nakon pogreške Širokova, loptu je uzeo Torres te se zatrčao prema ruskom golu i uposlio u sredini Villu, koji je s lakoćom pogodio prazan gol.

Gotovo na samom kraju prvog poluvremena Španjolci su povećali vodstvo. Iniesta je fantastično proigrao Villu, koji svojim drugim pogotkom na utakmici dovodi Španjolsku u vodstvo od 2:0.

I u drugom dijelu utakmice Španjolci su prijetili ruskom golu. U 75. minuti krenuo još jedan napad Španjolaca koji je završio Villa svojim trećim pogotkom na utakmici i tako zapečatio pobjedu svoje reprezentacije.

Pred sam kraj utakmice Pavlyuchenko je uspio postići počasni pogodak za Rusiju.

Četiri minute pred kraj utakmice, Rusi su dali sve kako bi postigli još koji pogodak, no umjesto da daju, Rusi su nakon pogreške svoje obrane primili još jedan, a strijelac je bio Fabregas koji je donio najveću pobjedu svoje zemlje na Europskim prvenstvima.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika