15.07.2008. / 19:18

Autor: Hrvoje Šimičević

Preoblikovanje

Prodaja dionica Hajduka za dva tjedna

Prema Zakonu o športu, proces prodaje dionica kluba započeti će u sljedećih 15 dana. U prvom krugu dionice će moći kupiti Grad Split, a u sljedeća tri kruga članovi kluba i javnost

Danas je na sjednici Povjerenstva za profesionalne sportske klubove izdana suglasnost na Elaborat i utvrđen početni iznos temeljnog kapitala u procesu preoblikovanja splitskog nogometnog kluba Hajduk u sportsko dioničko društvo.

Prema procjenama Povjerenstva, čiji je predsjednik Duško Mrduljaš, ukupni temeljni kapital Hajduka trebao bi se preoblikovanjem utrostručiti, što bi finalno iznosilo oko 250 milijuna kuna, navodi se u priopćenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, prenijela je Hina.

Prema Zakonu o športu, proces prodaje dionica kluba započeti će u sljedećih 15 dana. U prvom krugu dionice će moći kupiti Grad Split, a u sljedeća tri kruga članovi kluba i javnost.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika