Objavljeno u Nacionalu br. 662, 2008-07-22

Autor: Nacionalova redakcija

Pukla suradnja s glumcima u rekonstrukcijama

Branitelji protiv urednika 'Istrage'

Robert Valdec i Andrej RoraRobert Valdec i Andrej RoraJedna od najpopularnijih emisija na Novoj TV “Istraga” mogla bi ostati bez priloga o ratnim rekonstrukcijama koje su bile najgledaniji dio te emisije. Hrvatski branitelji iz Banovine, koji su se u rekonstrukcijama pojavljivali kao glumci, odbijaju daljnju suradnju dok god je urednik “Istrage” Andrej Rora.

U svom priopćenju ističu: “Zbog nekulturnog, bahatog i nekorektnog odnosa urednika Andreja Rore prema braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata s Banovine, koji su dragovoljno i uz velika odricanja sudjelovali u snimanju rekonstrukcija događaja iz Domovinskog rata, obavještavamo Vas da ubuduće nismo u mogućnosti surađivati s gospodinom Rorom.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam pomagali te obavještavamo sve hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj da u možebitnoj suradnji s gospodinom Rorom vode računa kako im se ne bi ponovilo negativno iskustvo kakvo se dogodilo nama.”

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika