04.08.2008. / 13:53

Autor: Katarina Zorić

Zadar

Izvučena tijela pilota, a izvlačenje zrakoplova za sat vremena

Zrakoplov je konopima svezan za brod Faust Vrančić, a ispod njega će biti postavljena mreža. Kad pripreme budu gotove, zrakoplov će iz mora izvaditi brodom dizalicom Cetina

Tijela stradalih pilota koji su se školskim zrakoplovom u petak srušili u more zapadno od Dugog otoka, izvučena su iz zrakoplova. Istražitelj zrakoplovnih nesreća Dinko Vodanovića izvijestio je da je prije toga zrakoplov podignut na dubinu od 15 metara te da su tada ronioci izvadili tijela van.

Liječnica je pregledala tijela koja su potom po nalogu sudskog istražitelja prevezena na obdukciju u zadarsku Opću bolnicu.

Zrakoplov je konopima svezan za brod Faust Vrančić, a ispod njega će biti postavljena mreža. Kad pripreme budu gotove, zrakoplov će iz mora izvaditi brodom dizalicom Cetina.

"Očekuje se da će se s izvlačenjem zrakoplova krenuti za najviše sat vremena", rekao je Vodanović. Zrakoplov će zatim brodom Faust Vrančić biti prevezen do zadarske luke i potom na zračnu luku.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika