04.08.2008. / 17:14

Autor: Katarina Zorić

Zadar

Izvučena olupina zrakoplova

U 12.16 sati iz zrakoplova su izvučena tijela hrvatskog instruktora letenja Danijela Olekse (36) i talijanskog polaznika pilotske škole Alessandra D' Agatte (20)

Ostaci Lufthansinog školskog zrakoplova koji se srušio prošlog petka u more, 6,5 nautičkih milja južno od Dugog otoka, izvučeni su oko 15.30 sati uz pomoć dizalice s broda HRM-a "Cetina".

U 12.16 sati iz zrakoplova su izvučena tijela hrvatskog instruktora letenja Danijela Olekse (36) i talijanskog polaznika pilotske škole Alessandra D' Agatte (20). Njihova tijela prevezena su brodom Lučke kapetanije na patološki odjel Opće bolnice u Zadru gdje se provodi identifikacija i obdukcija, a o čijim rezultatima će policija naknadno biti obaviještena.

Time se privodi kraju akcija potrage za nestalim zrakoplovom i dvojicom pilota. Što je prouzročilo pad zrakoplova trebao bi pokazati očevid nad ostacima zrakoplova.

Podsjetimo, zrakoplov je jučer otkriven uz pomoć podvodnih kamera na dubini od 67 metara.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika