23.09.2008. / 15:57

Autor: Hrvoje Šimičević

Poništena borba

Mirko Filipović traži uzvrat

Za sada nisu poznate posljedice Overeemovih nedopuštenih udaraca. Meč bi se trebao ponoviti, a za sada nije poznat točan datum novog sraza u japanskoj Saitama Super Areni

Mirko Filipović nije izgubio meč protiv Nizozemca Alistara Overeema, ali, nije ga ni dobio. Sraz dvaju boraca, prekinut je, točnije poništen, jer je Cro Cop zadobio dva teška udarca u testise, nakon čega mu je desetak minuta pružana pomoć.

U meču gdje je cijelo vrijeme objektivno dominirao Overeem, Filipović nakon toga zbog bolova nije moga nastaviti. U samom uvodu susreta, već nakon nekoliko desetaka sekundi, Filipović se našao na tlu, u parteru, gdje je primio nekoliko jakih udaraca u glavu.

U drugoj je pak rundi Filipoviću raskrvavljena arkada lijevog oka, a nakon što je Nizozemac Cro Copa po drugi put udario u testise, sudac je prekinuo meč i opomenuo Overeema. Meč je ubzo poslije toga i u potpunosti prekinut, jer se Filipović nije mogao ustati. Za Filipovića zdravstvenih posljedica neće biti, jer su liječnici sanirali ozljedu. Meč bi se trebao ponoviti, a za sada nije poznat točan datum novog sraza u japanskoj Saitama Super Areni. Kao jedna od opcija, spominje se ponavljanje meča na Staru godinu.

Vezane vijesti

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Hrvatski borac Mirko Filipović upisao je, nakon devet godina, pobjedu u povratničkom meču u K-1 ring. U duelu u Madridu, nokautirao je Španjolca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika